Velkommen til Working Equitation Foreningen Danmarks officielle hjemmeside og klubmodul - WEDK.

Her på siden formidler vi alle nyheder og aktiviteter i foreningens regi.

Her på siden kan du:

  • Lære mere om hvad er Working Equitation er
  • Melde dig ind i foreningen
  • Tilmelde begivenheder 

Working Equitation er i Danmark organiseret som en selvstændig forening uafhængig af Dansk Rideforbund. WEDK er underlagt det internationale forbund for Working Equitation retningslinjer og mål for sporten.

WEDK holder ikke til på et bestemt sted, men foreningen udgør et samlingspunkt og fællesskab for formidling, udvikling og udøvelse af sporten - og for at kunne drive det - er vi afhængige af medlemmer. Vi håber derfor, at alle der rider Working Equtitation vil støtte op om foreningen, så vi kan få endnu flere med. Der vil være medlemsrabat til de fleste arrangementer i WEDKs regi.


Working Equitation er en ridedisciplin der bygger på dressur og arbejdsridning, og som har til formål at vise samspillet mellem hest og rytter, samt at bevise hestens alsidighed og styrke gennem både fysiske og psykiske øvelser.

Det er en disciplin, der kan rides af alle voksne/børn, heste/ponyer uanset hesterace, ridedisciplin eller niveau, da øvelser og forhindringer kan justeres til den enkeltes niveau og behov.

Working Equitation er inddelt i forskellige sværhedsgrader. Det højeste niveau er Master niveau, hvor der skal rides på én hånd og er særlige krav til optømning mv. Der er lavere niveauer, hvor der rides på to hænder.

Working Equitation består af 4 discipliner:

  1. Dressur
  2. Forhindringsbane - Stil
  3. Forhindringsbane - Speed
  4. Kvæg-test (i de højere klasser).
 

 

Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram