Klubmodul henter siden
2/9-3/9 Sjælland - WE Stævne Store Hestedag
Tilmeldingsfrist er overskredet


 342039983_1601111000370728_4891226011356176440_n.jpgWE stævne på Store Hestedag d. 2-3. september 2023

For første gang nogensinde, vil der være åbent Working Equitation stævne i Danmark. Alle er velkomne, uanset erfaring og hesterace.

De første klasser starter kl. 9.00 lørdag og konkurrencen er færdig søndag eftermiddag.

Der findes fem klasser:

Introduktionsklasse - for let øvede, man kan nøjes med at ride skridt og trav

WE1 - for let øvede

WE2 - for øvede

WE3 - svær på to hænder

WE4 - master (WAWE niveau) på en hånd

Det koster DKK 500 pr. deltager i hver klasse, hvor man rider dressur, stiltest og speed.

Velkommen Equitation Danmarks stævne til Store Hestedag. Arrangementet finder sted på Dyrskuepladsen i Roskilde.

Alle er velkomne, uanset niveau, hesterace og alder. Man kan også bruge det som en træningsmulighed og ride introklassen - der vil også være mulighed for at ride banen efter stænvnet, i de tidsrum hvor der er åben bane (Fremgår af oversigt på banen). Alle er klar til at hjælpe med at forklare hvordan banen rides, og den kan rides i skridt/trav som man har lyst og overskud til. 

Der er fem klasser (se nedenfor): I alle klasser starter man dressur, stil og speed test. 

OBS: Ved tilmelding til en samlet klasse er prisen DKK 500

Man kan starte klasserne:

Introklassen, i skridt og trav: Link til dressurprogram 

WE1 med galop i dressurprogrammet , link til dressurprogram: 

WE2 med galop i dressurprogrammet, stiltest og speed test, med chagementer gennem skridt: Link til dressurprogram

WE3 med galop i dressurprogrammet, stiltest og speed test, med galopchagementer + piriouetter: Link til dressurprogram

WE4 med galop i dressurprogrammet, stiltest og speed test, med galopchagementer + piriouetter, OBS rides på en hånd: Link til dressurprogram

 

Banen for stiltest og speed test fremsendes ca. 10-14 dage før stævnet. Der vil være 12-15 forhindringer af forskellig sværhed. Banen gennemgåes med dommeren inden stiltest og speedtest :) Der er mulighed for at stille spørgsmål om banen, forud for gennemridninge.


Man kan leje boks ved Store Hestedag, disse kan bestilles fra 1. juli via dette link husk at skrive Working Equitation i noten, hvis du vil stå med de andre ryttere, der rider Working Equitation. Boksen rengøres før afrejse. 

Stævnet finder sted på Roskilde Dyrskueplads. Dressurdelen foregår i dressurområdet og baneridningen finder sted på Working Equitation foreningens bane, der tilkommer information her på siden, når placeringen kendes.

Påklædning: I WE verden rider man typisk ikke i sort/hvid men f.eks. i naturfarver, brun, sort, beige etc. Vi arbejder på at lave et reglement der beskriver beklædning. Men klæd dig pænt på, så er det fint. Har du en hest fra f.eks. Spanien/Portugal, kan du ved danske stævner stille op i nationaldragter fra hestens oprindelsesland. Internationalt må man dog ikke tage andre landes nationaldragter på. OBS: Til Store Hestedag, skal ALLE ride med ridehjelm eller udelukkes man fra klasserne.

Du må bruge pelhambid i alle klasser, kandar er fra WE2 og op, Man naturligvis ride bidløs, med normalt trensebid.  

Tilmelding frem til 20. august - men boksene skal bestilles inden 1. august. 

OM WORKING EQUITATION

Working Equitation har sit udspring i den traditionelle arbejdsridning, altså den måde hesten blev brugt som arbejdsdyr på. Hesten skulle både servicere mennesket i markarbejde, kamp og som underholdning igennem bl.a. tyrefægtning. Det er ud fra disse grundprincipper, at man baserede disciplinen Working Equitation. Interessen for disciplinen er stødt stigende, og flere og flere lande melder sig efterhånden på banen på både nationalt og internationalt plan.

I Working Equitation bruger man hestens grunduddannelse, altså dressur, til at sætte både lydighed, mod og styrke i perspektiv. Udførslen af diverse forhindringer og samarbejdsvillighed i kvægtesten giver udtryk for en ekstrem tillid mellem hest og rytter. De fire discipliner giver tilsammen udtryk for en alsidig disciplin, der kræver en meget veluddannet hest, både psykisk og fysisk. 

De fire discipliner i Working Equitation består af:

  1. Dressur
  2. Stiltest
  3. Speedtest
  4. Kvægtest

Tilmeldte
8 /100
Tilmeldingsfrist
31.08.2023
Tidspunkt
02.09.2023 kl. 09.00 - 03.09.2023 kl. 17.00
Sted
Dyrskuepladsen, Roskilde
Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram