Klubmodul henter siden
17/6 Sjælland - WE Træningsdag og Sommerstævne
Tilmeldingsfrist er overskredet


 WE stævne og træningsdag d. 17. juni 2023
Velkommen til stævne og træningsdag i Working Equitation Danmark. Denne gang finder det sted i Roskilde på Landbrugsskolen. 

Alle er velkomne, uanset niveau, hesterace og alder. Man kan også bruge det som en træningsmulighed og ride introklassen - der vil også være mulighed for at ride banen efter stænvnet. Alle er klar til at hjælpe med at forklare hvordan banen rides, og den kan rides i skridt/trav som man har lyst og overskud til. 

Der er fem klasser (se nedenfor): I alle klasser starter man dressur, stil og speed test.

OBS: Ved tilmelding til en samlet klasse er prisen DKK 500, og ellers koster det DKK 200 pr. disciplin man starter. Ønsker man kun at starte en disciplin skrives dette i noten, skriv også i noten hvis det er en træningstilmelding, så kan vi være obs med ekstra hjælp/forklaring.

Man kan starte klasserne:

Introklassen, i skridt og trav: Link til dressurprogram 

WE1 med galop i dressurprogrammet , link til dressurprogram: 

WE2 med galop i dressurprogrammet, stiltest og speed test, med chagementer gennem skridt: Link til dressurprogram

WE3 med galop i dressurprogrammet, stiltest og speed test, med galopchagementer + piriouetter: Link til dressurprogram

WE4 med galop i dressurprogrammet, stiltest og speed test, med galopchagementer + piriouetter, OBS rides på en hånd: Link til dressurprogram

Banen for stiltest og speed test fremsendes ca. 10-14 dage før stævnet. Der vil være 12-15 forhindringer af forskellig sværhed. Banen gennemgåes med dommeren inden stiltest og speedtest :) Der er mulighed for at stille spørgsmål.


Man kan leje boks for DKK 250 pr dag inklusiv halm som strøelse. Boksen rengøres før afrejse. Der skal bestilles boks samtidig med tilmelding.

Stævnet finder sted på Roskilde Landbrugsskole, der er udendørsridebane på 60 * 100 m,her rides stil-og speedtest. Ligesom der varmes op til dressur på denne bane.

Dressur rides i ridehuset.


Påklædning: I WE verden rider man typisk ikke i sort/hvid men f.eks. i naturfarver, brun, sort, beige etc. Vi arbejder på at lave et reglement der beskriver beklædning. Men klæd dig pænt på, så er det fint. Har du en hest fra f.eks. Spanien/Portugal, kan du ved danske stævner stille op i nationaldragter fra hestens oprindelsesland. Internationalt må man dog ikke tage andre landes nationaldragter på.

Du må bruge pelhambid i alle klasser, kandar er fra WE2 og op, Man naturligvis ride bidløs, med normalt trensebid.  


Der kan købes let mad og drikke, kaffe og kage i løbet af dagen.


Tilmelding frem til 16. juni. Da vi udgifter til eksterne faciliteter kan der desværre ikke tilbagebetales startgebyr.

Tilmeldte
0 /100
Tilmeldingsfrist
15.06.2023
Tidspunkt
16.06.2023 kl. 16.00 - 17.06.2023 kl. 17.00
Sted
Landbrugsskolen Roskilde
Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram